Schoonmaakbedrijf Utrecht

schoonmaakbedrijf-utrechtSchoonmaakbedrijf én glazenwasser in Utrecht

Kunt u een goed schoonmaakbedrijf en/of glazenwassersbedrijf in Utrecht gebruiken? Goed nieuws, want in dat geval kunt u kiezen voor Hollandse Handjes! Wij pakken graag uw schoonmaakwerk op: of het nu gaat om een grote of kleine klus. Ook maken wij geen verschil tussen éénmalig of frequenter werk. Wij werken áltijd op zeer professionele wijze!

 

Schoonmaakbedrijf in Utrecht

Los van het feit dat Hollandse Handjes professioneel, nauwkeurig en efficiënt werkt, doen we dat ook nog eens tegen een concurrerend uurtarief. Voordelig uw schoonmaakwerk in Utrecht laten doen? Dan zit u bij Hollandse Handjes goed! Extra prettig is het feit dat ons personeel keurig Nederlands spreekt en zeer gemotiveerd is. Wij staan altijd klaar wanneer u vragen heeft en geven u graag advies. Onze service is dan ook snel en zeer persoonlijk. De contracten van Hollandse Handjes zijn eenvoudig en laten het toe dat u zelf kiest wanneer én waar wij voor u mogen schoonmaken. Gelukkig hebben wij kennis van de laatste ontwikkelingen op schoonmaakgebied en maken we gebruik van moderne en milieuvriendelijke materialen.

 

Glazenwasser in Utrecht

Naast schoonmakers levert Hollandse Handjes ook professionele glazenwassers in Utrecht. Ons glazenwassersbedrijf is voorzien van goede ladders, gondels en hoogwerkers en kan dus álle ramen schoonmaken: hoog én laag. We hebben zelfs ervaring met telescopisch ramenwassen en maken ieder raam gegarandeerd kraakhelder!

 

Wanneer u voor Hollandse Handjes kiest, profiteert u van een aantal prachtige voordelen:

-Scherp geprijsd

-Snelle en persoonlijke service

-Altijd deskundig, gemotiveerd en goed Nederlands sprekend personeel

-Geen ingewikkelde contracten

-Gebruik van moderne en milieuvriendelijke materialen.

-Wij werken op een door u gekozen frequentie

-Gegarandeerd goed resultaat

 

Contact met Hollandse Handjes

Neem contact op!