Schoonmaakbedrijf Amsterdam

schoonmaakbedrijf-amsterdamSchoonmaakbedrijf én glazenwasser in Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed, ervaren, maar toch voordelig schoonmaakbedrijf en/of glazenwassersbedrijf in de omgeving van Amsterdam? Kiest u dan vooral voor HollandseHandjes! Wij helpen u graag en maken geen verschil in grote of kleine klussen. Ook maakt het ons niks uit of het werk eenmalig of frequenter wordt uitgevoerd.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

HollandseHandjes werkt áltijd met een concurrerend uurtarief en levert gegarandeerd kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam, zijn wij dan ook de ideale partner. Doordat wij geen ingewikkelde contracten gebruiken, kunnen wij zeer snel voor u aan de slag. U bepaalt zelf waar en wanneer HollandseHandjes voor u schoonmaakt. Ons personeel is gemotiveerd en spreekt goed Nederlands. Wij vinden een persoonlijke en snelle service belangrijk en dus kunt u altijd bij ons terecht voor advies, hulp of vragen. Wij hebben kennis van de laatste schoonmaakontwikkelingen en gebruiken moderne en milieuvriendelijke materialen.

Glazenwasser in Amsterdam

HollandseHandjes heeft ook een glazenwassersbedrijf, dus wanneer u uw glazen in Amsterdam wilt laten schoonmaken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij pakken iedere klus op, hoog of laag. We werken met ladders, hoogwerkers en gondels. Wist u dat wij ervaring hebben met telescopisch ramenwassen? Welke ramen wij ook schoonmaken: HollandseHandjes doet dat altijd nauwkeurig en professioneel.

 Wanneer u voor HollandseHandjes kiest, profiteert u van een aantal prachtige voordelen:

-Scherp geprijsd

-Snelle en persoonlijke service

-Altijd deskundig, gemotiveerd en goed Nederlands sprekend personeel

-Geen ingewikkelde contracten

-Gebruik van moderne en milieuvriendelijke materialen.

-Wij werken op een door u gekozen frequentie

-Gegarandeerd goed resultaat

Neem contact op!