Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Schoonmaakbedrijf én glazenwasser in Amersfoort

schoonmaakbedrijf-amersfoortelig schoonmaakbedrijf en/of glazenwassersbedrijf in de omgeving van Amersfoort? Kiest u dan vooral voor Hollandse Handjes! Wij helpen u graag en maken geen verschil in grote of kleine klussen. Ook maakt het ons niks uit of het werk eenmalig of frequenter wordt uitgevoerd.

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Hollandse Handjes maakt graag voor u schoon in Amersfoort of omgeving. Wij werken met een concurrerend uurtarief en leveren kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Dankzij onze simpele contracten bepaalt u zelf waar en wanneer wij voor u schoonmaken en kiest u zelf voor een geschikte frequentie. Ons personeel is gemotiveerd en spreekt goed Nederlands. Snelle en persoonlijke service staat hoog bij ons in het vaandel. Voor hulp, advies en met vragen kunt u altijd bij Hollandse Handjes terecht. De laatste ontwikkelingen op schoonmaakgebied zijn ons bekend en we werken met moderne en milieuvriendelijke materialen. Zoekt u een goed schoonmaakbedrijf in Amersfoort? Hollandse Handjes is uw ideale partner!

Glazenwasser in Amersfoort

Hollandse Handjes helpt u ook graag met het schoonmaken van uw ramen. In Amersfoort werkt ons glazenwassersbedrijf met ladders, hoogwerkers en gondels en dus pakken we iedere klus op: hoog of laag. Hollandse Handjes werkt professioneel en nauwkeurig en maakt uw ramen weer glashelder!

Wanneer u voor Hollandse Handjes kiest, profiteert u van een aantal prachtige voordelen:

-Scherp geprijsd

-Snelle en persoonlijke service

-Altijd deskundig, gemotiveerd en goed Nederlands sprekend personeel

-Geen ingewikkelde contracten

-Gebruik van moderne en milieuvriendelijke materialen.

-Wij werken op een door u gekozen frequentie

-Gegarandeerd goed resultaat

 

Contact met Hollandse Handjes

Neem contact op!