Schoonmaakbedrijf Almere

schoonmaakbedrijf-almere
Skyline Almere langs het weerwater

Schoonmaakbedrijf én glazenwasser in Almere

Wanneer u op zoek bent naar een goed, ervaren maar voordelig schoonmaakbedrijf en/of glazenwassersbedrijf in Almere, zit u bij Hollandse Handjes helemaal goed. Daarbij maakt het helemaal niks uit of u een grote of kleine klus heeft, een eenmalige opdracht of een terugkerende: Hollandse Handjes helpt u graag en doet dat altijd op professionele wijze.

Schoonmaakbedrijf in Almere

Hollandse Handjes werkt áltijd met een concurrerend uurtarief en levert gegarandeerd kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Wij zijn dan ook uw ideale partner wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Almere. Ons personeel spreekt goed Nederlands en onze service is snel en persoonlijk. U kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies, hulp of vragen. Daarnaast werken wij niet met ingewikkelde contracten en dus kunt u makkelijk beslissen waar en wanneer wij voor u mogen schoonmaken. Hollandse Handjes heeft kennis van de laatste ontwikkelingen op schoonmaakgebied en maakt gebruik van moderne en milieuvriendelijke materialen.

Glazenwasser in Almere

Hollandse Handjes heeft ook een glazenwassersbedrijf, dus wanneer u uw glazen in Almere wilt laten schoonmaken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij pakken iedere klus op en werken onder andere met hoogwerkers en gondels. Natuurlijk gebruiken wij ook nog de oude vertrouwde ladder. Wist u dat wij zelfs ervaring hebben met telescopisch ramenwassen en ieder raam weer kraakhelder krijgen?

 

Wanneer u voor Hollandse Handjes kiest, profiteert u van een aantal prachtige voordelen:

-Scherp geprijsd

-Snelle en persoonlijke service

-Altijd deskundig, gemotiveerd en goed Nederlands sprekend personeel

-Geen ingewikkelde contracten

-Gebruik van moderne en milieuvriendelijke materialen.

-Wij werken op een door u gekozen frequentie

-Gegarandeerd goed resultaat

Voor meer informatie kan je ook gaan naar onze website: Schoonmaakbedrijf Almere

Contact met HollandseHandjes

Neem contact op!