Sportzalen, sportscholen en zwembaden schoonmaken

Wanneer het om hygiëne gaat, moet een sportschool, zwembad of sportzaal aan strenge eisen voldoen. Voor uw klanten moet het er fris en schoon uitzien. Schoonmaakbedrijf Hollandse Handjes biedt een aanpak die precies aansluit bij die strenge eisen. Hollandse Handjes zorgt voor schone kleedkamers, douches en sauna’s!

Wij hanteren een schoonmaakrooster, zodat we diverse schoonmaakactiviteiten kunnen oppakken. Dit kunt u dus volledig overlaten aan Hollandse Handjes. Het is ook mogelijk dat wij – in goed overleg – de supervisie en eindcontrole uitvoeren over de schoonmaakactiviteiten die uw eigen medewerkers uitvoeren. Doordat de kosten in dat geval relatief laag blijven, is dit een zeer voordelige manier om met Hollandse Handjes samen te werken. Wij werken in regio Soest, Utrecht, Amersfoort, Almere en/of Amsterdam

Gespecialiseerd in zwembadreiniging
zwembaden-schoonmaken

Het schoonmaken van een zwembadcomplex is specialistisch werk. Samen met een gerenommeerd zwembad in het Gooi heeft Hollandse Handjes een schoonmaakrooster ontwikkeld van A tot Z. Speciaal in dit rooster is het periodiek ontkalken van de ramen. Omdat er meer dan 1000 mensen per dag komen met een uitloop naar 1600 verdient dit speciale aandacht gezien de bevuiling. Onze manier van werken is zeer doeltreffend zodat wij ook deze klus elke dag opnieuw met tevreden klanten klaren.

Nieuw bij het zwembad is het periodiek bodem zuigen. Een duiker gaat met perslucht en een stofzuigerslang de bodem van het zwembad schoonmaken. Deze manier is effectiever gebleken dan de inzet van een schoonmaakrobot.

De totale aanpak heeft ertoe geleid dat dit zwembad met gepaste trots het Keurmerk Veilig & Schoon opgeplakt heeft gekregen.

Vraag vrijblijvend een altijd scherp geprijsde offerte aan!

Neem contact op!