Kantoorpanden schoonmaken

kantoorpand-schoonmakenHollandse Handjes kan uw kantoorgebouw professioneel schoonmaken. Een goed schoongemaakt en onderhouden pand geeft uw organisatie een betere uitstraling en is een echt visitekaartje voor uw klanten.  Zij krijgen tenslotte een blijvend positieve indruk van uw bedrijf. Hollandse Handjes werkt via flexibele werkschema’s die we in goed overleg met u invullen. Dit geldt zowel voor regulier onderhoud als voor periodieke werkzaamheden. Wij werken in regio Soest, Utrecht, Amersfoort, Almere en/of Amsterdam

Hollandse Handjes kan op schoonmaakgebied veel voor uw bedrijf betekenen. Zo beschikken wij over vele producten én productkennis om uw vloer zo goed mogelijk te verzorgen. Het is zelfs mogelijk om uw vloer door ons in de was te laten zetten.

Wat kunnen wij doen?

Vloeren

Hollandse Handjes onderhoudt op correcte wijze uw vloer. Harde én zachte vloeren van hout, linoleum, tegels en/of marmeren-vloeren: Hollandse Handjes heeft er de juiste oplossing voor!

Ramen

Bezoekers zien het als eerste: de buitenkant van uw pand. Mooie, heldere ramen zijn daarom belangrijk. Schone ramen van binnen én buiten is dan ook precies wat Hollandse Handjes voor u kan regelen!

Interieur

Hollandse Handjes is goed in het onderhoud van uw kantooromgeving, computerreiniging én specialistische interieur-reiniging.

Natuurlijk kunnen we alle andere schoonmaakwensen die u heeft ook vervullen. 

Hoe dan ook delen we onze kennis graag met u!

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze glazenwasser uit Soest? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hollandse Handjes door te mailen naar richard@hollandsehandjes.nl of te bellen naar 06-58906892.

Neem contact op!