Schoonmaakdiensten

vloeren-reinigenHollandseHandjes is een schoonmaakbedrijf met veel ervaring. Eigenlijk is er geen schoonmaak klus te gek! Onze diensten voeren we uit in de omgeving van Soest, Utrecht, Amersfoort, Almere en/of Amsterdam?

Hieronder een opsomming van de diensten die wij kunnen leveren; altijd tegen een scherp tarief!

 

Glazenwassen

Voor het schoonmaken van uw ramen kunt u ons altijd benaderen! Wij pakken niet alleen grote, maar ook de kleinere klussen op. We werken met hoogwerkers, gondels en ladders en nemen elk raam onder handen: hoog én laag. Of het werk nu eenmalig of terugkerend is: onze glazenwasser in Soest helpt u graag verder.

Lees meer…

 

Kantoorpanden schoonmaken

HollandseHandjes kan uw kantoorgebouw professioneel schoonmaken. Een goed schoongemaakt en onderhouden pand geeft uw organisatie een betere uitstraling en is een echt visitekaartje voor uw klanten. Zij krijgen tenslotte een blijvend positieve indruk van uw bedrijf.

Lees meer…

 

VVE schoonmaken

Hollandse Handjes maakt al jaren panden de panden van verschillende Verenigingen van Eigenaren schoon.

Lees meer …

 

Sportzalen & zwembaden schoonmaken

Naast kantoren en panden van VVE’s maken we ook geregeld sportzalen, sportscholen en zwembaden schoon.

Leer meer…

 

Andere schoonmaakopdracht?

Door ruim 10 jaar ervaring is Hollandse Handjes in staat alles op gebied van schoonmaken en reiniging te doen. Schroom dus niet als u een opdracht heeft die anders is dan het hierboven beschreven. We helpen u graag!

Neem contact op!